Får ingen e-post vid ansökan av konto

De två första sakerna man kan kolla är om man angivit rätt mailadress, och den andra är om mailet har hamnat bland skräpposten. De flesta mail vi skickar ut är automatiska och många epost-hanterare, exempelvis Hotmail, kan ibland placera Tempus-mail bland skräpposten på grund av detta.

För att förhindra att e-post från Tempus filtreras bort så går det i vissa e-posttjänster att lägga till domänen tempusinfo.se som säker avsändare.

Inställningar i Hotmail

Inställningar i Gmail (Läs under rubriken "Avmarkera ett meddelande som skräppost")

Ligger inte mailet bland skräpposten får vi kolla i våra loggar om det faktiskt skickades ut något mail. Det är en bekräftelse av att det är din mailadress ni egentligen skall få, som ni först måste godkänna i när ni ansöker om konto. Efter det är det upp till administratörerna för kommunen att godkänna er som vårdnadshavare.