Får ingen e-post av Tempus

De två första sakerna man kan kolla är om man angivit rätt mailadress, och den andra är om mailet har hamnat bland skräpposten. De flesta mail vi skickar ut är automatiska och många epost-hanterare, exempelvis Hotmail, kan ibland placera Tempus-mail bland skräpposten på grund av detta.

För att förhindra att e-post från Tempus filtreras bort så går det i vissa e-posttjänster att lägga till domänen tempusinfo.se som säker avsändare.

Inställningar i Hotmail

Inställningar i Gmail (Läs under rubriken "Avmarkera ett meddelande som skräppost")

Ligger inte mailet bland skräpposten får ni återkomma så kan vi kolla i våra loggar var e-posten fastnade.