Rensa data på en androidenhet

En guide för att rensa appdata för Tempus Nuddis och Tempus Hemma. Byt ut Tempus Nuddis mot Tempus Hemma i guiden nedan, om det gäller den appen.

När appdata är borttaget behöver ni logga in igen på enheten.
Guiden är skrivern utifrån en Samsung-telefon 2018-05-11. Vissa steg kan se annorlunda ut hos andra tillverkare eller versioner.

1. Öppna telefonens inställningar och tryck på Program (heter ibland Appar)

2. Välj Tempus Nuddis

3. Välj Lagring (om inte steg 4 redan syns)

4. Tryck på Rensa Data

5. Starta Tempus Nuddis igen och logga in.