iCal knappen fungerar inte i iOS

Det går inte att öppna en iCal-fil direkt i en iOS-enhet. Om man lyckas med det skulle det bara göra att man får in tiderna i just den filen just nu. Man vill prenumerera på filen så att tiderna alltid uppdateras i ens kalender.

Lägg till en prenumeration på en kalender i iOS:

https://www.macrumors.com/how-to/subscribe-to-calendars-on-iphone-ipad/

Då ska kalendern uppdateras när man gör ändringar i Tempus. Även om det uppdateras ganska sällan. Det är upp till Apple hur ofta de vill hämta en ny iCal-fil från oss till din kalender. Ser ut att vara ett par gånger per dag.