Ser bara en vit sida

Fungerar inte TempusHome.se?

Kanske har vi gjort uppdateringar i Tempus och webbläsaren har sparat gammal information.

När fungerade det senast?
Vilken webbläsare använder du?
Fungerar sidan i andra webbläsare?

Kontrollera att du inte använder dig av några plugin i din webbläsare som stör användanet av tempushome.se.
Vi har t.ex. bekräftat att ett plugin från uTorrent kan göra så att våran hemsida inte vill laddas och blir bara vit. Detta är på grund av att pluginnet för uTorrent besöker reklamsidor i bakgrunden medan du är på en helt vanlig hemsida. Som t.ex. tempushome.se. Eftersom reklamen är utanför våran krypterade domän (https://) så blockerar webbläsaren all trafik för säkerhetsskull.

Testa även om en uppdatering av hemsidan löser problemet. Tryck CTRL + F5 om sidan inte visas som den ska.