Det fanns inga Vårdnadshavare att skicka Pushnotis till vid Närvarovarning

Om man försöker skicka en pushnotis till alla vårdnadshavare för ett barn som har en Närvarovarning i Tempus Nu, och det står att det inte fanns några vårdnadshavare så kan det bero på ett par olika saker.

- Först och främst så måste Vårdnadshavaren vara inloggad i Appen Tempus Hemma. Det går inte skicka pushnotiser om de bara är inloggade på hemsidan tempushemma.se.
- Sen måste de tillåta att appen tar emot Pushnotiser. Vi får inte skicka notiser om inte användaren tillåter det.
- Användaren får inte vara utloggad från Appen, även om den varit inloggad tidigare.