Glömt lösenord till Tempus - VH

I vår app och på tempushemma.se finns en funktion som heter "Glömt lösenord". Den hittas där man loggar in, och man ska först välja område och verksamhet och sen klicka på länken. I appen hittar du den under rutan man skriver in lösenordet i. Ange först antingen din e-postadress, ditt användarnamn eller ditt personnummer (12 siffror) i rutan för användarnamnet.

Då skickas ett mejl med en lösenordsåterställningslänk till den e-postadress som är registrerad med ditt konto. Om du inte kommer åt den adressen längre måste du be någon på förskolan/fritids att ändra den åt dig i Tempus.

I vissa verksamheter är BankID påslaget. Då kan du även välja att logga in med detta.