Vill inte ha e-post av Tempus

Under inställningar på TempusHome.se ställer man in vilka notiser man vill få e-post om.

Ifall det inte handlar om just notiser utan påminnelser om att exempelvis schema inte är lagt så är dessa automatiska utskick som görs varje torsdag ifall schema inte har blivit lagt för kommande vecka. Dessa kommer för att personalen behöver scheman i god tid för att kunna planera sin verksamhet på bästa sätt. Till exempel så att personalen inte står underbemannade bland för många barn. Automatiska utskick är också en hjälp för personalen att få in scheman så de slipper vara poliser och istället kan fokusera på sitt jobb.

Om man inte vet hur schemat ser ut kommande vecka kan man berätta för personalen att man har ett ganska skiftande schema, och sedan ändå lägga in ett basschema men som man kanske ändrar under veckan. Gör man sena schemaändringar får personalen notiser om detta. I vissa fall kan det ändå vara bra att höra av sig till personalen i förväg.

Personalen kan även skicka ut exempelvis veckobrev och kalenderhändelser via Tempus och dessa kommer också från vår automatiska e-posttjänst.

Feedback and Knowledge Base