Kan inte logga in på iPad/iPhone med iOS7

Vi har upptäckt en bugg i iOS7 som gör att man inte kan logga in på Tempus via iPad och iPhone när man har gjort ett bokmärke.

Tillfällig lösning
Öppna bokmärket för Tempus
Välj inte någon kommun och skriv inte in något användarnamn eller lösenord.
Klicka på knappen logga in.

Det ska dyka upp en dialogruta om att inloggningen misslyckades. Stäng ner denna dialogruta.

Nu kan du välja din kommun och skriva in ditt användarnamn och lösenord.
Klicka på knappen logga in.
Denna gång ska du komma lite längre och se en snurrande symbol.

Stäng ner Tempus genom att klicka på Homeknappen längst ner på iPad/iPhone

Nu när du öppnar bokmärket för Tempus så ska du vara inloggad.

Här finns lite mer information om de olika buggar som har råkat följa med iOS7

http://java.dzone.com/articles/safari-ios-7-and-html5