iOS-appen visar "Låst datum" fast det inte är låst

Om iOS-appen visar texten "Låst datum" för ett barn en specifik dag, men när man klickar på barnet så står det ingen Kalenderhändelse, så han appen inte fått den senaste datan. Försöker man lägga schema på en sådan dag så händer ingenting.

Troligen beror på det på att uppkopplingen för enheten inte är tillräckligt god just nu.

Antingen kan man pröva någonstans där man vet att man har god uppkoppling, pröva att dra för att uppdatera sidan och se om den hämtar rätt data, pröva att logga ut och logga in igen eller pröva att avinstallera appen och installera den igen.

Löser inget av försöken problemen måste man kontakta Tempus support.