Vit sida på Tempus

Hej!

Felet beror på webbläsare sparar vill data om hemsidor man besöker lokalt på datorn. Vi har nyligen släppt en uppdaterad version av Tempus-sidan, och då vill ibland webbläsaren fortfarande gå in på den gamla sidan, som inte finns kvar. Den lokala datan i webbläsaren säger att webbadressen leder till ett ställe, när den egentligen ska leda till ett annat.

Testa att uppdatera sidan genom att trycka på F5 några gånger på tangenbordet. Det kan även fungera att hålla in "CTRL" och trycka på "F5" på tangentbordet. Testa detta några gånger. I många webbläsare gör det att den lokala datan i webbläsaren hämtas igen och rätt sida visas.

Fungerar inte det kan du testa att gå in på tempusinfo.se/tempusHome eller tempusinfo.se/tempusAdmin

Hör av dig om det inte fungerar!